Πως λειτουργεί ο κατάλογος Qr Code

Δείτε πώς λειτουργούν οι κωδικοί QR ως μενού –
Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων δημιουργούν έναν κωδικό QR και τον εμφανίζουν στην εγκατάσταση τους σε πολλά σημεία.
Οι πελάτες χρησιμοποιούν την κάμερα του τηλεφώνου τους ή το φακό Google για να σαρώσουν τον κωδικό QR και να αποκτήσουν πρόσβαση στο μενού στο τηλέφωνό τους.
Μενού QR Code έναντι διαθέσιμων και ψηφιακών μενού;
Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κωδικοί QR παρέχουν κάτι περισσότερο από ένα πλεονέκτημα έναντι των καρτών μίας χρήσης και των ψηφιακών πινάκων μενού.
1. Ευκολία εφαρμογής
Οι κωδικοί QR είναι εύκολο να δημιουργηθούν και να εκτυπωθούν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας χωρίς να χρειάζεται να αναθέσετε τη διαδικασία σε εξωτερικούς συνεργάτες. Με τις σωστές γεννήτριες κώδικα QR (είχα κάνει μια σύγκριση γεννητριών, λίγους μήνες πίσω), δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από 5 λεπτά!
2. Οικονομικά αποδοτικό
Δεν υπάρχει τεράστια χρέωση εφάπαξ εγκατάστασης, όπως στην περίπτωση των ψηφιακών πλακέτων.
Ακόμη και το πιο ακριβό σχέδιο της καλύτερης γεννήτριας κωδικού QR θα σας προσφέρει εκατοντάδες δυναμικούς (προσαρμόσιμους και επεξεργάσιμους) κωδικούς QR για την ίδια τιμή ενός μήνα μενού μίας χρήσης ή ένα κλάσμα του κόστους του ψηφιακού μενού .
Υπάρχουν επίσης πολλές δωρεάν γεννήτριες κώδικα QR που προφανώς συνοδεύονται από πολύ λιγότερες δυνατότητες, αλλά ακόμη και το πακέτο εκκίνησης μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο για τα εστιατόρια.
Επιπλέον, υπάρχουν μηδενικές έως ελάχιστες επαναλαμβανόμενες χρεώσεις, όπως στην περίπτωση των καρτών μενού μιας χρήσης, μπορούν να ενημερωθούν εύκολα και είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον στη χρήση.
3. Ο κωδικός QR έχει δυναμικό χαρακτήρα
Καθώς ανεβαίνουμε το κύμα COVID, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να μειώσουμε και να επεκτείνουμε το μενού. Σε αντίθεση με τα μενού μιας χρήσης, με τους κωδικούς QR μπορείτε να διαχειριστείτε το μενού που συνδέεται, χωρίς να ανατυπώσετε τον κωδικό QR.
Επίσης, τα περισσότερα εστιατόρια έχουν ξεχωριστά μενού για πρωινό, brunch, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Για να το καταστήσετε βολικό, θα μπορούσατε απλώς να κολλήσετε έναν κωδικό QR στους τοίχους του εστιατορίου σας που εμφανίζει διαφορετικά μενού ανάλογα με την ώρα.
Ή, θα μπορούσατε επίσης να αλλάξετε μενού με βάση τη σεζόν.
4. Επικοινωνήστε με τους καταναλωτές ένα μήνα αργότερα και πείτε τους για τα νέα πιάτα που παρουσιάζονται!
Είναι σχεδόν αδύνατο να πιάσετε πελάτες που μπήκαν στο εστιατόριο σας, ένα μήνα αργότερα. Αλλά όταν μεταφέρετε την εμπειρία στα smartphone τους, είναι πιθανό.
Εάν χρησιμοποιείτε μενού QR Code από το Beaconstac, έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε cookie στο τηλέφωνο των καταναλωτών και να τους εμφανίσετε διαφημίσεις για το εστιατόριό σας ένα μήνα αργότερα, ή ίσως την επόμενη εβδομάδα!
5. Τα μενού QR Code αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του εστιατορίου σας
Μπορείτε να προσαρμόσετε τον κωδικό QR προσθέτοντας το όνομα ή το λογότυπο του εστιατορίου σας ή ακόμα και να αλλάξετε το χρώμα τους.
ΔΩΡΕΑΝ QR Menu Catalog

×

Καλώς Ήλθατε

Κάντε κλικ σε έναν από τους εκπροσώπους μας παρακάτω για chat στο WhatsApp ή στείλτε μας email στο [email protected]

× Είμαστε Online στο Whatsapp.